suplement SEMPLEX opinie
suplement SEMPLEX opinie
czy ktoś słyszał o tabletkach SEMPLEX? szukam jakiś opinii ale cały internet milczy.... 

Odp: suplement SEMPLEX opinie
dalej cisza... 

http://www.wapteka.pl/semplex-60-kapsul ... sm-15347,p
czyli nic szczególnego, po prostu zestaw witaminek.Skład
Kwas Alfa-Liponowy (ALA), Ekstrakt z Nasion Lnu [50% GLA], Wit. C, Wit. E, Kwas Pantotenowy (Wit. B5), Ryboflawina (Wit. B2), Wit. B6 , Tiamina (Wit. B1),
Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne.
dziękuję, że ktoś w końcu się odezwał!
tylko cypek tyle co Ty mi piszesz to ja wiem- chodziło mi o opinie osób, które SEMPLEX przyjmują- i jak one się czują...
-- 07 mar 2016, 16:02 --
ale już niebawem dodam własną opinię- przyjmuję SEMPLEX od 12 lutego 2016

tylko cypek tyle co Ty mi piszesz to ja wiem- chodziło mi o opinie osób, które SEMPLEX przyjmują- i jak one się czują...

-- 07 mar 2016, 16:02 --
ale już niebawem dodam własną opinię- przyjmuję SEMPLEX od 12 lutego 2016

i jak efekty brania Semplexu?
-
Jak wyżej, oraz moja osobista opinia nic szczególnego. Wiem bo miałam.
Immunomodulin od (8.11.2016)
witam! po 3 m-cach brania SEMPLEXU tyle mogę powiedzieć:
miałam w tym czasie grypę (prawdziwą, z wysoką gorączką)- po której rzutu nie miałam- jest to plus duży...ale nie wiem czy to zasługa tabletek...
wydaje mi się, że czuję się tak samo jak przed łykaniem...choć w pierwszym m-cu czułam minimalną poprawę sprawności dłoni i rąk (placebo?)...
zastanawiam się obecnie czy dalej przyjmować ten suplement- nie jest to naturalny środek- a naczytałam się i naoglądałam na temat nie-przyswajalności sztucznych witamin... rozważam za i przeciw
co robić? może ktoś mi doradzi?

miałam w tym czasie grypę (prawdziwą, z wysoką gorączką)- po której rzutu nie miałam- jest to plus duży...ale nie wiem czy to zasługa tabletek...
wydaje mi się, że czuję się tak samo jak przed łykaniem...choć w pierwszym m-cu czułam minimalną poprawę sprawności dłoni i rąk (placebo?)...
zastanawiam się obecnie czy dalej przyjmować ten suplement- nie jest to naturalny środek- a naczytałam się i naoglądałam na temat nie-przyswajalności sztucznych witamin... rozważam za i przeciw
co robić? może ktoś mi doradzi?

Ostatnio zmieniony 28 maja 2016, 12:35 przez Cypek, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Nie używaj proszę czerwonego koloru w postach - nie ma potrzeby "krzyczenia"
Powód: Nie używaj proszę czerwonego koloru w postach - nie ma potrzeby "krzyczenia"
Cześć!
Zaczęłam przyjmować SeMplex dwa tygodnie temu; na razie nie mogę nic powiedzieć; faktem, jest, że lepsze to niż garść rozmaitych suplementów i witamin. Może akurat??
Zaczęłam przyjmować SeMplex dwa tygodnie temu; na razie nie mogę nic powiedzieć; faktem, jest, że lepsze to niż garść rozmaitych suplementów i witamin. Może akurat??
cześć! czekam w takim razie na opinie... ja już długo przyjmuje ten środek- bo już prawie pięć miesięcy, początkowo byłam sceptyczna, teraz twierdzę, że pomaga- w stopniu minimalnym, ale po blisko 20-letnim wyczerpaniu mojego organizmu przez SM, to dużo... małe rzeczy a cieszą- np. sprawniejsze ubieranie bluzki! 
-- 16 cze 2016, 18:01 --
czekam na Twoją opinię iwka1965

-- 16 cze 2016, 18:01 --
czekam na Twoją opinię iwka1965